Netfarm – program de gestiune farmacie

Acoperirea tuturor cerintelor software ale unei farmacii datorita Interfetei de vanzare intuitiva si foarte prietenoasa, cu acces rapid prin intermediul tastaturii la toate functiile de vanzare, cu filtrare a produselor functie de tipul de reteta si semnalizare a erorilor la introducere, ce reduce la maxim erorile de operare.

Gestiune pentru Farmacie

Principalele functionalitati ale programului Netfarm – software de gestiune pentru farmacie

Acoperirea tuturor cerintelor specifice intr-o gestiune pentru farmacie

Gestiunea cantitativ valorica a unei farmacii pe un numar nelimitat de gestiuni, eliberarea produselor pe toate tipurile de reteta, compensata, gratuita sau la liber, intocmire NIR, intocmirea borderourilor specifice de raportare, multitudinea de rapoarte contabile si de analiza generate, compatibilitatea cu toate modelele cunoscute de case de marcat fiscale, imprimanta fiscala si cititor coduri de bare, actualizarea la timp a tuturor modificarilor legislative, etc, sunt doar cateva din functiile de baza ale acestui program de gestiune pentru farmacie.

Interfata de vanzare intuitiva si foarte prietenoasa, cu acces rapid prin intermediul tastaturii la toate functiile de vanzare, cu filtrare a medicamentelor functie de tipul de reteta si semnalizare a erorilor la introducere, ce reduce la maxim erorile de operare.

Raportare corecta la casa de asigurari

Programul de gestiune farmacie este adaptat la Sistemul Informatic Unic Integrat (SIUI) al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate.
Protejeaza farmacia in procesul de decontare la CASA DE ASIGURARI prin stabilirea tuturor validarilor necesare in momentul introducerii retetei si optimizarea interfetei de prelucrare a acestora.
Pastreaza in baza de date a farmaciei  toate listele de medicamente pentru a se putea face sau reface orice raportare anterioara la CASA DE ASIGURARI.
Posibilitatea de excludere sau modificare individuala a retetelor din cadrul unui borderou, implicit din cadrul unei facturi decont.

Inglobarea tehnologiilor software moderne de transfer date prin Internet

Actualizarile de program software (upgrade-urile) de pe un server al Softeh Plus SRL
Actualizarea automata a nomenclatoarelor de medicamente
Urmarirea activitatii din farmacii de la distanta.
Preluarea automata a facturilor online de la diversi furnizori de medicamente; Mediplus, ADM, Farmexim, etc.
Primirea de mesaje informationale cu posibilitatea de vizualizare direct din aplicatie.

Maxima securitate si corectitudine a datelor din farmacie

Structurat pe o baza de date Sybase, cu posibilitatea de backup zilnic, sistemul confera o siguranta sporita a datelor introduse si garanteaza corectitudinea informatiilor extrase din software in orice moment.

Adaptabilitate, scalabilitate, si integrare cu alte sisteme informatice

Programul a fost conceput pentru a se adapta cat mai rapid modificarilor legislative foarte frecvente in acest domeniu, precum si interfatarii cu alte sisteme informatice.
Generator de rapoarte de analiza a intregii activitati din farmacie
Existenta unei game foarte variate de rapoarte, predefinite destinate monitorizarii optime a gestiunii farmaciei, a analizei vanzarilor pe diverse criterii (perioada, gestiune, produs, utilizator, )
Posibilitati avansate de customizare a rapoartelor realizate (aranjari, sortari, cautari in cadrul raportului)

Configurare avansata a drepturilor pentru utilizatori

Gestionarea accesului in sistem prin definirea exacta a utilizatorilor si a drepturilor acestora. Sistemul permite configurarea drepturilor pe fiecare functiune in parte.

Optiune de tiparire coduri de bare

Netfarm permite tiparirea cu ajutorul imprimantei “Zebra” a doua tipuri de coduri:cod de bare atasat stocului eliminand posibilitatea de a vinde din calculator altceva decat ceea ce ati ales de pe raft si cod de bare intern, exportabil, care ofera posibilitatea de identificare a medicamentului in orice locatie, in cazul in care aveti mai multe puncte de lucru.

Optiune de folosire a diverselor tipuri de carduri de fidelitate in farmacii

Permite un mod foarte flexibil de configurare a politicilor de fidelizare a clientilor prin toate metodele folosite in prezent (discount la vanzare, acumulare puncte, etc).


Cautari frecvente:

  • netfarm
  • imprimanta retete
  • imprimanta retete farmacie
  • program calculator farmacie
  • program netfarm
  • program gestiune farmacie
  • gestiunea unei farmacii
  • software farmacii
  • program gestiune farmacii
  • soft farmacie