Despre noi

Despre Selco ResitaPentru cei care nu ne cunosc si nu au fost niciodata la Selco Resita, le propunem sa faca o incercare. Veti reveni cu placere de fiecare data. Infiintata in anul 1992 la Resita, Caras-Severin, firma Selco isi propune sa ofere potentialilor clienti produse si servicii de calitate la cele mai bune preturi ajutata de o echipa matura de profesionisti capabila sa ofere solutii tehnice eficiente si in timp util celor mai exigente sau provocatoare cerinte.

Pregatire profesionala

competenta profesionala

In ceea ce priveste pregatirea profesionala a personalului firmei, dispunem de calificare ridicata prin prisma experientei profesionale, a cursurilor de perfectionare in domeniul tehnologiei informatiei si a diplomelor dobandite.

Portofoliu clienti

Clienti Selco ResitaAlaturi de angajati, una dintre cele mai pretuite valori ale noastre sunt clientii. De-a lungul timpului am reusit sa atragem foarte multi clienti. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care Selco Resita raspunde solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumiti de serviciile noastre.

Dezvoltare economica

Dezvoltare economica Selco ResitaPotentialul financiar si fidelitatea fata de produsele si serviciile furnizate de firma noastra, ne dau certitudinea ca afacerea nostra va avea in continuare un ritm sustinut de dezvoltare. Cu speranta ca, in timp, vom avea o colaborare cat mai buna, va asteptam pe la noi si va promitem ca nu veti fi dezamagiti!